Close

PROJEKT »RAZVOJ INTERAKTIVNEGA SPLETNEGA ORODJA ZA DELODAJALCE ZA NAČRTOVANJE, IZVAJANJE IN EVALVACIJO UKREPOV S PODROČJA PROMOCIJE ZDRAVJA NA DELOVNEM MESTU« (ISOP)

E-svetovanje

Komu je namenjeno e-svetovanje?

E-svetovanje je namenjeno osebam, ki so v posameznem podjetju zadolžene za načrtovanje, izvajanje in evalvacijo promocije zdravja na delovnem mestu in imajo konkretna vprašanja/dileme s tega področja.

Kdaj je na voljo e-svetovanje?

Vprašanje lahko preko obrazca pošljete vsak dan v tednu, odgovor svetovalca boste prejeli najkasneje v roku treh delovnih dni.

V primeru kakšnih dilem in vprašanj lahko koristim e-svetovanje?

E-svetovanje vam je na voljo v primeru:

  • vprašanj v zvezi z načrtovanjem PZDM (npr. kako izvedemo analizo potreb zaposlenih na področju PZDM, kakšni ukrepi so primerni za uresničevanje posameznih ciljev (npr. zmanjšati stres zaposlenih, povečati telesno aktivnost zaposlenih), kako pripravimo načrt izvajanja PZDM ipd.),
  • vprašanj v zvezi z izvajanjem PZDM (npr. kako motiviramo zaposlene za udeleževanje aktivnosti PZDM, kako spremljamo izvajanje aktivnosti PZDM ipd.),
  • vprašanj v zvezi z vrednotenjem PZDM (npr. kako pripravimo načrt vrednotenja, kaj vse lahko vrednotimo ipd.),
  • osnovnih pravnih vprašanj v zvezi s PZDM (npr. kaj vse moramo narediti v okviru PZD, da zadostimo Zakonu o varnosti in zdravju pri delu ipd.).
Kako poteka e-svetovanje?

Izpolnite spodnji obrazec. Vprašanje boste lahko poslali šele takrat, ko boste izpolnili vsa polja. Z vsemi podatki bomo skrbno ravnali, vaše ime in priimek ter ime podjetja bomo obravnavali zaupno in uporabili le za lastno evidenco.

Izpolnite spodnji obrazec. Vprašanje boste lahko poslali šele takrat, ko boste izpolnili vsa polja. Z vsemi podatki bomo skrbno ravnali, vaše ime in priimek ter ime podjetja bomo obravnavali zaupno in uporabili le za lastno evidenco.

1. Ime in priimek kontaktne osebe:

2. Elektronski naslov kontaktne osebe:

3. Funkcija kontaktne osebe v podjetju:

4. Naziv podjetja:

5. Regija, v kateri se nahaja sedež podjetja (označite ustrezni odgovor):
Pomurska regijaPodravska regijaKoroška regijaSavinjska regijaZasavska regijaPosavska regijaJugovzhodna SlovenijaOsrednjeslovenska regijaGorenjska regijaPrimorsko-notranjska regijaGoriška regijaObalno - kraška regija

6. Gospodarska panoga podjetja (označite ustrezni odgovor):
IzobraževanjeKulturaIndustrijaGradbeništvoTrgovinaEnergetika in storitvene dejavnostiZnanostJavna upravaZdravstvo in socialno varstvoDrugo:

7. Število zaposlenih:

8. Ali je vaše podjetje član katere od gospodarskih zbornic/združenj (označite ustrezni odgovor)?
NEDA; navedite katere:

9. Prosimo zapišite vaše vprašanje s področja promocije zdravja na delovnem mestu. Poskusite čim bolje opisati težavo, s katero se soočate, vprašanje pa naj bo čim bolj konkretno (maksimalno število znakov s presledki je 3000).

Preostalo znakov: 3000

ZDS

SGZ

Projekt »Razvoj interaktivnega spletnega orodja za delodajalce za načrtovanje, izvajanje in evalvacijo ukrepov s področja promocije zdravja na delovnem mestu« je na podlagi Javnega razpisa za sofinanciranje projektov za promocijo zdravja na delovnem mestu v letu 2015 in 2016 finančno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije.