Close

PROJEKT »RAZVOJ INTERAKTIVNEGA SPLETNEGA ORODJA ZA DELODAJALCE ZA NAČRTOVANJE, IZVAJANJE IN EVALVACIJO UKREPOV S PODROČJA PROMOCIJE ZDRAVJA NA DELOVNEM MESTU« (ISOP)

SPLETNI OBRAZEC ZA ODDAJO PRIMERA DOBRE PRAKSE

Vabimo vas, da nam pošljete kratek opis dobre prakse, ki jo v vašem podjetju izvajate na področju promocije zdravja na delovnem mestu. Opis bo objavljen v spletni bazi dobrih praks, namen katere je podjetjem omogočiti izmenjavo dobrih praks.

Prosimo, da opis dobre prakse oddate preko spodnjega obrazca. V kolikor naletite na vprašanja ali težave pri izpolnjevanju, nam prosim pišite na info@iri-lj.si.

Da uspešno oddate opis, morate izpolniti vsa polja. Oddate lahko več dobrih praks, v tem primeru morate spodnji obrazec izpolniti večkrat.

Podatke kontaktnih oseb bomo obravnavali zaupno.


1. Podatki o podjetju

Polni naziv podjetja:

Želim, da je ime podjetja objavljeno poleg opisa dobre prakse:
DANE

Ime in priimek kontaktne osebe:

E-pošta kontaktne osebe:

Panoga podjetja (ustrezno označite):
Kmetijstvo in lov, gozdarstvo, ribištvoRudarstvoPredelovalne dejavnostiOskrba z vodo, ravnanje z odplakami in odpadki, saniranje okoljaDejavnost javne uprave in obrambe, dejavnost obvezne socialne varnostiInformacijske in komunikacijske dejavnostiKulturne, razvedrilne in rekreacijske dejavnostiFinančne in zavarovalniške dejavnostiTrgovina, vzdrževanje in popravila motornih vozilGostinstvoGradbeništvoPromet in skladiščenjeDruge raznovrstne poslovne dejavnostiPoslovanje z nepremičninamiZdravstvo in socialno varstvoStrokovne, znanstvene in tehnične dejavnostiIzobraževanjeDruge dejavnosti

Velikost podjetja (ustrezno označite):
Mikro podjetje (1-10 zaposlenih)Malo podjetje (11-50 zaposlenih)Srednje podjetje (51-250 zaposlenih)Veliko podjetje (več kot 250 zaposlenih)

Regija (ustrezno označite):
GoriškaObalno-kraškaGorenjskaOsrednjeslovenskaNotranjsko-kraškaKoroškaSavinjskaZasavskaSpodnjeposavskaJugovzhodna SlovenijaPodravskaPomurska


 

2. Področje ukrepa (ustrezno označite – možnih je več izbir):

Telesna dejavnostZdrava prehranaObvladovanje stresa in duševno zdravjeOdvajanje od kajenjaNetvegano pitje alkoholaUsklajevanje zasebnega in poklicnega življenjaErgonomijaDrugo (dopišite):


 

3. Lastnosti dela (označite lastnosti dela, ki so prisotne v vašem podjetju, možnih je več odgovorov):

Pretežno sedeče deloPretežno stoječe deloTerensko deloIzmensko deloNočno deloPretežno lažje fizično deloPretežno težje fizično deloIntelektualna obremenjenostPsihosenzorna obremenjenostPsihomotorna obremenjenostČustvena obremenjenostDrugo (dopišite):


 

4. Opis ukrepa

Na kratko opišite ukrep s področja promocije in krepitve zdravja zaposlenih na delovnem mestu, ki ga izvajate v vašem podjetju. Pri tem naj opis obsega namen ukrepa, cilje, aktivnosti, vire, ki ste jih pri tem uporabili, kako ste motivirali zaposlene za sodelovanje, opišite morebitne ovire, s katerimi ste se soočili in kako ste jih rešili, ter kakšne rezultate ste z ukrepom dosegli.

Preostalo znakov: 4000

ZDS

SGZ

Projekt »Razvoj interaktivnega spletnega orodja za delodajalce za načrtovanje, izvajanje in evalvacijo ukrepov s področja promocije zdravja na delovnem mestu« je na podlagi Javnega razpisa za sofinanciranje projektov za promocijo zdravja na delovnem mestu v letu 2015 in 2016 finančno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije.