Close

PROJEKT »RAZVOJ INTERAKTIVNEGA SPLETNEGA ORODJA ZA DELODAJALCE ZA NAČRTOVANJE, IZVAJANJE IN EVALVACIJO UKREPOV S PODROČJA PROMOCIJE ZDRAVJA NA DELOVNEM MESTU« (ISOP)

Arhiv novic

Uspešno izvedena zaključna konferenca

V sredo, 12. oktobra 2016 je v Ljubljani potekala zaključna konferenca dveh projektov s področja promocije zdravja na delovnem mestu – projekta ISOP (»Razvoj interaktivnega spletnega orodja za delodajalce za načrtovanje, izvajanje in evalvacijo ukrepov s področja promocije zdravja na delovnem mestu«) in projekta Kampanja (»Vseslovenska kampanja za ozaveščanje delodajalcev za ohranjanje in krepitev zdravja […]

14. 10. 2016

Preberi več

Informativna knjižica

V okviru projekta je izšla informativna knjižica z naslovom ”Zakaj vlagati v zdravje zaposlenih in kako se tega lotiti?”. V njej boste našli veliko uporabnih informacij in odgovore na pogosta vprašanja. Ogledate si jo lahko v rubriki ”Gradivo”, od koder si jo lahko tudi prenesete.

28. 9. 2016

Preberi več

Vabilo na zaključno konferenco

Napovedujemo zaključno konferenco ob zaključku dveh projektov s področja promocije zdravja na delovnem mestu, v organizaciji Združenja delodajalcev Slovenije, skupaj s projektnimi partnerji. 

16. 9. 2016

Preberi več

Pozitivno mnenje Inšpektorata RS za delo o orodju ISOP

Velik interes za udeležbo na majskih in junijskih Praktičnih seminarjih o uporabi spletnega pripomočka za izdelavo programa promocije zdravja na delovnem mestu, ki so potekali v Ljubljani in Mariboru, ter pozitivne kritike udeležencev potrjujejo uporabno vrednost Interaktivnega spletnega orodja za delodajalce za načrtovanje, izvajanje in evalvacijo ukrepov s področja promocije zdravja na delovnem mestu (orodja […]

25. 8. 2016

Preberi več

ZDS

SGZ

Projekt »Razvoj interaktivnega spletnega orodja za delodajalce za načrtovanje, izvajanje in evalvacijo ukrepov s področja promocije zdravja na delovnem mestu« je na podlagi Javnega razpisa za sofinanciranje projektov za promocijo zdravja na delovnem mestu v letu 2015 in 2016 finančno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije.